Discover the traditional marcaire meal and Vosges specialties

Our restaurant proposes you different menus, some specialities
Alsatian and Vosges specialties.

Two rooms that can accommodate 80 and 40 people in a pleasant setting with a view of the
balloons (and magnificent sunsets). Accessible to handicapped persons.

A room entirely redecorated in the manner of the old marcairies for an
for an incomparable character. The Auberge de Schmargult can accommodate groups from 39 to 140 people.

 

LES MENUS GROUPES :
 
MENU MARCAIRE (Repas typique des crêtes) :
- 22,00 € pour les groupes de + de 20 personnes.
- 23.50 € pour inférieur à 20 personnes.
Tourte à la viande, crudités.
Collet de porc fumé, Roïgabrageldi (Toffailles) et salade verte.
Munster fermier.
Tarte aux myrtilles.
 
MENU PAYSAN :
- 24,00 € pour les groupes de + de 20 personnes.
- 25,50 € pour inférieur à 20 personnes.
Quiche au Munster et salade verte.
Jambonneau fumé, Roïgabrageldi.
Tarte aux myrtilles.
 
Forfait Boissons (pour les menus) :
¼ L de vin + Café : 6,00€ /pers.
Apéritif (bière, kir, boissons s/alcool…) + Café : 5,50€ / pers.
Apéritif (bière, kir, boissons s/alcool…) + ¼ L de vin + Café : 8,50€ /pers.
 
A la carte (voir la carte) :
Découvrez également :

- La truite meunière du Vivier  23,50€/pers.

- La truite du Vivier aux amandes 24,50€/pers.
- La Tourte à la viande, crudités à 9,50 €/pers.
- Le Collet de porc fumé, Roïgabrageldi (Toffailles) et salade verte à 14 €/pers.
- Le Jambonneau fumé, Roïgabrageldi ou frites à 19,00 €/pers.
- La Fondue au Munster, Charcuterie du Pays, salade verte à 22€ /pers. (à partir de 2 pers) (Uniquement le soir).
- L'assiette du marcheur à 14.00€/pers.


Pour accompagner votre apéritif :
- La planchette de Charcuterie du Pays 7,50€ (pour 2 personnes).
Et aussi, sur réservation 48h à l'avance à partir de 10 personnes :

 

GROUP MENUS :
 
MENU MARCAIRE (Typical meal of the peaks) :
- 22.00 € for groups of more than 20 people.
- 23.50 € for less than 20 people.
Meat pie, raw vegetables.
Smoked pork collar, Roïgabrageldi (Toffailles) and green salad.
Farmhouse Munster cheese.
Blueberry pie.
 
COUNTRY MENU :
- 24,00 € for groups of more than 20 people.
- 25,50 € for less than 20 people.
Quiche with Munster cheese and green salad.
Smoked ham, Roïgabrageldi.
Blueberry pie.
 
Drinks package (for the menus):
¼ L of wine + Coffee: 6,00€ /pers.
Aperitif (beer, kir, soft drinks...) + Coffee : 5,50€ /pers.
Aperitif (beer, kir, soft drinks...) + ¼ L of wine + Coffee : 8,50€ /pers.

 
A la carte (see the map):
Discover also :

- The trout meunière du Vivier 23,50€/pers.
- The trout of the Vivier with almonds 24,50€/pers.
- Meat pie, crudités at 9,50 €/pers.
- Smoked pork neck, Roïgabrageldi (Toffailles) and green salad at 14 €/pers.
- Smoked ham, Roïgabrageldi or french fries at 19,00 €/pers.
- Fondue with Munster cheese, local charcuterie, green salad at 22 € /pers (from 2 people) (Only in the evening).
- The walker's plate at 14.00€/pers.

To accompany your aperitif:
- The local charcuterie board 7,50€ (for 2 people).
- The farm cheese board 7,50€ (for 2 persons).
And also, on reservation 48h in advance from 10 persons:

Télécharger
Menu auberge de Schmargult
Téléchargez le menu de l'auberge de Schmargult pour découvrir toutes nos spécialités.
Carte PDF Anglais 2023 ind B.pdf
Document Adobe Acrobat 1.9 MB